Funny film Bridesmaids & more…

Vanavond is de afstandsbediening van jou! Er zijn weer allemaal leuke programma's en films op tv en die mag je natuurlijk niet missen ;-).

Check CG!'s tv-tips hieronder.

Love At First Kiss – 20:30 uur op NPO3
Wat gebeurt er als twee wildvreemden meteen met elkaar gaan zoenen: smaakt het naar meer en gaan ze op een date, of zijn ze meteen al op elkaar afgeknapt? Dit experiment maakt duidelijk hoe belangrijk een eerste kus kan zijn.

Je Zal Het Maar Hebben – 21:20 uur op NPO3
Tim gaat op pad met de 18-jarige Jelte. Hij kreeg op zijn zestiende last van erge hoofdpijn en dit bleek een hersentumor zijn. Bij de bestrijding ging het helemaal mis, waardoor hij ook nog eens een herseninfarct kreeg. Sindsdien is hij doof, maar hij doet z’n best om met zijn handicap om te gaan. 

I Love Wie Is De Mol? – 21:55 uur op NPO3
Goed nieuws voor WIDMlovers: op 1 januari begint het nieuwe seizoen weer! Kom alvast in de mood met deze special van vanavond, waarin Art Rooijakkers en de oud-kandidaten terugblikken op hun avonturen. Je ziet nooit eerder vertoonde beelden en je maakt ook meteen kennis met de nieuwe kandidaten. Cool!

FILMTIP
Bridesmaids – 20:30 uur op NET5
Annie’s (Kristen Wiig) leven is een puinhoop. Ze heeft geen geld meer, geen grote liefde en ze heeft de hoop opgegeven. Haar beste vriendin Lilian heeft meer geluk. Haar vriend vraagt haar ten huwelijk en ze vraagt Annie om haar getuige te zijn. Annie heeft grootse plannen, maar dit loopt anders dan verwacht.

Love Wrecked – 23:00 uur op NET5
Jenny (Amanda Bynes) heeft een vakantiebaantje in een tropisch vakantieoord. Haar favoriete rockster Jason (Chris Carmack) is te gast en tijdens een cruise slaan ze allebei overboord. Het lijkt alsof ze gestrand zijn op een onbewoond eiland, maar al snel komt Jenny erachter dat ze eigenlijk heel dichtbij het vakantieoord zitten. Dit vertelt ze niet aan Jason, zodat ze een kans heeft om hem voor haar te winnen. Ze is alleen niet de enige die Jason wilt veroveren.