… Kiss & meer op tv 2n!

Duik jij met dit rotweer ook lekker onder een warm dekentje? Good, want er zijn weer allemaal leuke dingen op tv vanavond.

Zo kiest Harry zijn nieuwe lover uit in I Wanna Marry Harry, begint BNN met een nieuw datingexperiment en gaat John zijn droomvrouw ontmoeten in Catfish.

Check al onze tips hieronder. Enjoy! 🙂

 

 

Catfish: The TV Show – 20:00 uur op MTV
John en Kelsey ontmoetten elkaar online op een psychologieforum. Ze praatten urenlang met elkaar en John wordt al snel verliefd. Hij wil een leven met haar opbouwen, maar zij wil hem niet ontmoeten. Heeft dit te maken met haar onzekerheid, of heeft ze iets te verbergen?

Love At First Kiss – 20:25 uur op Nederland 3
In het nieuwe programma Love At First Kiss maken twee wildvreemden kennis met elkaar door meteen te gaan zoenen. Smaakt het naar meer en gaan ze op een date, of zijn ze meteen al op elkaar afgeknapt? Dit experiment maakt duidelijk hoe belangrijk een eerste kus kan zijn.

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
Romy is head over heels verliefd op Tunesiër Ala. Hij heeft haar ten huwelijk gevraagd, en Romy besluit naar Tunesië te emigreren. Hiervoor moet ze alleen wel erg veel opgeven.

I Wanna Marry Harry – 21:00 uur op TLC
In deze laatste aflevering van I Wanna Marry Harry wordt de identiteit van Harry eindelijk onthuld. Hij wordt zelf ook verrast. Wie van de drie meiden kiest hij als zijn prinses?

Secret Princes – 22:00 uur op TLC
Vier prinsen gaan undercover als doorsnee mannen, met de hoop de vrouw van hun dromen te vinden. In de aflevering van vanavond hebben de prinsen moeite om hun ware identiteit verborgen te houden. Eén meisje lijkt de harten van twee prinsen gestolen te hebben.