Zit jij al klaar?

Huiswerk af? Check. Dekentje? Check. Hete thee? Check. Jij bent er helemaal klaar voor om bij te komen van je drukke dinsdag. 

En geef toe: er is geen lekkerdere manier om even te ontspannen dan 's avonds lekker languit voor de televisie op de bank te liggen. Goed nieuws: ook vanavond is er weer meer dan genoeg keuze!

3 Op Reis – 19:50 op NPO3
Is het niet heerlijk als je weer even weg kunt dromen door de prachtige en verre bestemmingen die je ziet langskomen bij 3 Op Reis? Vanavond zie je hoe powerchick Floortje Dessing opnieuw een poging doet om de hoofdstad van Uzbekistan te verlaten. 

First Dates – 20:30 op NPO3
Je weet vast wel hoe awkward een eerste date kan zijn: iets te lange stiltes, niet precies weten wat je moet zeggen en echt gezellig is het ook niet. Heel vervelend als het je overkomt, maar niet als je mee mag gluren natuurlijk! Bij First Dates zitten er tientallen singles in een restaurant. Kijk mee naar de ongemakkelijke gesprekjes, de eerste vonken en de zenuwen van de kandidaten. Vanavond is de eerste aflevering. Wij zijn al benieuwd!

Two Weeks Notice – 20:30 op Net 5
Lucy Kelson (Sandra Bullock) is advocate en werkt voor het bedrijf Wade Corporation. Haar baas George Wade (Hugh Grant) neemt haar helaas niet zo serieus als zij zou willen. Hij ziet haar meer als zijn persoonlijke personal assistent en dat is Lucy zat. Ze neemt ontslag. Is het te laat voor George om te zeggen dat hij van haar houdt? Aaaahw

Love Happens – 20:30 op RTL8
Burke Ryan heeft een aantal jaar geleden zijn vrouw verloren. Hierover schreef hij een boek en met succes, want hij is een populaire zelfhulpgoeroe. Op één van zijn seminars loopt hij de knappe bloemiste Eloise Chandler (Jennifer Aniston) tegen het lijf. Terwijl zij daten, komt Burke erachter dat hij toch nog niet helemaal over het verlies van zijn vrouw heen is.