& meer fun op tv!

It's movie night! Kies jij voor de Nicholas Sparks-film The Lucky One met hottie Zac Efron, lig je liever dubbel van het lachen met Ben Stiller in Night At The Museum of met Ellen Page in Juno?

Check it out

Life Story – 20:30 uur op NPO 1
Animal lovers opgelet! Hoe overleven jonge dieren? Vanavond zie je in het eerste deel van de zesdelige serie van David Attenborough o.a. hoe een piepkleine babymuis de eerste zes cruciale fasen van z'n jonge leventje overleefd. 

Nick & Simon, The Dream – 20:30 uur op NPO 3
Het duo komt aan in Liverpool, de stad van hun helden: The Beatles. Lukt het Nick & Simon om in Ierland een knallend eindconcert te geven? 

Night At The Museum – 20:30 uur op RTL 7
Als Larry wordt aangenomen als nachtwaker van het Museum Of Natural History in New York, komt hij er al snel achter dat er 's nachts vreemde dingen gebeuren… 

The Lucky One – 20:30 uur op Net 5
Als Logan in zijn missie in Irak tijdens een zwaar gevecht een foto van een meisje vindt, redt zij zonder dat te weten zijn leven. Logan gaat op zoek naar het meisje en komt erachter dat ze Beth heet. Als hij haar heeft gevonden, worden de twee verliefd. Logan heeft alleen één probleem: Beth heeft geen idee dat hij haar al kent…

 

Juno – 20:30 uur op RTL 8
Als Juno na drie zwangerschapstesten ontdekt dat ze toch echt zwanger is, besluit ze abortus te laten plegen. Maar uiteindelijk bedenkt Juno zich. Samen met haar beste vriendin Leah gaat ze op zoek naar geschikte adoptieouders, die lijkt ze gevonden te hebben in Mark en Vanessa.