Bekijk hier de tutorial

Lucy Hale verscheen laatst op de red carpet met de prettiest ponytail ever. Was jij ook meteen verliefd op haar hairstyle? Dan hebben wij goed nieuws: de tutorial is here!

Lucy’s hairstylist Kristin Ess legt in acht stappen uit hoe jij de perfect pony zelf kunt rocken. En het is zoveel simpeler dan je denkt. See for yourself ;-).

 

 

 

 

1. Krul je haar helemaal. Spuit voor de zekerheid wat haarlak op je curls.

2. Toupeer je haar een beetje bij je kruin en je haarlijn.

3. Verdeel je haar in drieën. En pak al het achterste deel achter je oren, zoals op de foto, en maak er een staart van. Gebruik 3 haarelastieken voor extra volume.

4. Pak nu de linkerhelft van het losse haar en kruis het over je ponytail. Zet de pluk precies boven de staart, en een stukje rechts van de staart vast met een schuifspeldje. Zet de boel vast met een beetje haarlak.

5. Doe nu hetzelfde met de rechterhelft, maar twist de pluk een beetje als je ‘m over de staart heen haalt. Zet het weer vast met schuifspeldjes.

6. Heb je erg dik haar? Gebruik dan wat extra schuifspeldjes.

7. Haal nu je texture powder tevoorschijn. Strooi wat poeder op de plekken van je staart die wel een boost kunnen gebruiken. Blijf dit doen, totdat je je staart vol genoeg vindt.

8. Pak je krultang weer en voorzie bepaalde plukjes van nog wat extra curl. 

Spuit nog een beetje haarlak op je creatie, et voilà! Finito.

 

 

Fotografie: Bruno Press