Wil jij Carly Rae Jepsen live horen zingen…?

Carly is de coverster van de nieuwste CosmoGIRL! die a.s. donderdag in de winkels ligt. ‘Call Me Maybe’ is een supergrote hit, zo groot zelfs dat er al meer dan 60.000 lip syncs op YouTube staan.

Niemand minder dan Justin Bieber, Selena Gomez en Ashley Benson startten de trend. Carly Rae was erg verbaasd toen ze er achter kwam: “Ik weet nog dat ik thuis op de bank zat en een melding kreeg van Facebook dat ik was getagd in een filmpje. Ik bekeek ‘m en ik dacht: die jongen lijkt op Justin Bieber. Wacht even: dat is ‘m! Holy crap!”

Benieuwd naar meer? In de nieuwste CG! lees je alles over Carly!

In het nieuwe issue lees je ook dat we een coole winactie hebben geregeld. We mogen namelijk 2 concertkaartjes weggeven voor het speciale concert dat Carly volgend jaar geeft.

Maak net als Justin, Selena en Ashley een lip sync remake van ‘Call Me Maybe’ en stuur het filmpje o.v.v. Carly Rae Jepsen voor 29 november naar .

Via Cosmogirl.nl kunnen CG! lezeressen stemmen op hun favoriet. De leukste inzending wint twee kaarten voor Carly’s concert volgend jaar. Hoe cool is dat!

Check deze lip-sync filmpjes voor inspiratie:


Als je niet één van de gelukkige winnaars bent, maak je alsnog kans op haar album Kiss als troostprijs.

We zijn erg benieuwd naar jouw filmpje. Succes!

Fotografie: Universal Music