Alle vrienden verzameluh!!!!!

In de nieuwste CosmoGIRL! vind je onze uitgebreide Festivalagenda. Wil je ieder weekend feest, zijn de kaartjes jou te duur of heb je zin om zelf een keer een festival te organiseren? CG! to the rescue! 

De ingrediënten: 

Hotspot 
Jouw achtertuin, het park, de schuur van je oom, het stadsstrand: ga op zoek naar de perfecte spot voor jouw festival. Don't forget: wel even goedkeuring vragen of checken of je een feestje mag houden als het niet jouw tuin/balkon/schuur is. 

Vrienden van vrienden
Your big nightmare: Alle uitnodigingen zijn verstuurd, maar er komt helemaal niemand op je feest. De oplossing? Nodig je beste vrienden en vriendinnen uit, die laten je sowieso niet in de steek. Geen probleem als er ook onbekenden op je feestje verschijnen? Laat je vrienden dan ook hun vrienden uitnodigen. Maak je een Facebook-eventpage aan? Kijk dan uit: maak deze niet openbaar. Op Project X Part 2 zit je niet te wachten 😉 

Dresscode
Beestenboel, It's a religion, It's all in the family: een greep uit de geweldige thema's van Valtifest: één van de coole festivals in NL. Gebruik al je creativiteit en bedenk een eigen themeparty! Hoe leuk als iedereen z'n best doet om er fabulous en uniek uit te zien. Organiseer een Best Dressed Award met een verrassingsprijs: dan doen écht al je vrienden hun best. En vergeet huisregel nummer 1 niet: houd je je niet aan de dresscode, dan kom je er niet in…  

Aankleding
Ga je voor een dresscode? Laat deze ook terugkomen in de aankleding van je feestje. Onmisbaar: lampionnen, slingers, ballonnen, statafels, confetti. Geen zin om alles nieuw aan te schaffen? Vraag aan je vrienden wat zij allemaal hebben en verzamel alles. Handig! 

Muziek
Heb je een vriend of vriendin met dj-skills? Die wil hij of zij vast delen met je vrienden! Andere optie: alle iPods verzamelen en shuffelen maar! 

Party Food & Drinks
Check onze Food page en de Food rubriek in het blad en laat je inspireren! 

Benieuwd naar alle festivals? Je vindt ze in de nieuwste CosmoGIRL! Goed nieuws: we geven ook tickets weg! Check hier de coolste festival winacties! 

Wat is jouw coolste festivalervaring? Plaats je reactie hieronder! Nog niet ingelogd? Dat kan hier!