Nieuwe muziek van One Direction!

Directioners, houd elkaar maar even goed vast. 1D is namelijk on fire, en de hot nieuwtjes blijven maar binnenstromen. We kunnen het niet aan! 

Zo onthulden de boys eergisteren dat ze te vinden zijn op Snapchat. Voeg 'OneDirection' toe aan je Snap-friends, en je kunt ongestoord genieten van personal filmpjes van de mannen. Cool!

Enne, het bleek dat de jongens een sneaky reden hadden om Snapchat te joinen. In een fun filmpje lieten ze namelijk weten dat hun nieuwe album onderweg is. OMG!!! 

Yep, je leest en hoort het goed ;-). De plaat gaat Made In The A.M. heten, en ligt vanaf 13 november in de winkels. Een tracklist is nog niet bekend. Maar als we Amazon mogen geloven, komen er 17 nieuwe songs op het album te staan. Wowza! 

Dat is natuurlijk totally amazeballs, maar we zijn nog niet klaar. One Direction sloot hun vloedgolf aan awesomeness namelijk af met een bang… 

Ze gooiden ook meteen hun nieuwe single Infinity online. Aaaaah! 

Geniet vier minuten lang van de zwoele stemmen van Harry, Louis, Niall en Liam, terwijl ze zingen over love & heartbreak. Excuse us, wij zijn even aan het wegsmelten in een hoekje…

Op een schaal van één tot totally freaking out; hoe excited ben jij over One Directions nieuwe muziek? Let us know in de reacties hieronder :-).