ANTM, Marley & Me en meer…

Op zo'n stormy day als vandaag is er maar één ding dat je kunt doen; een lekker avondje bankhangen met een warm dekentje en een grote kop thee. En laten we dat nou helemaal niet erg vinden ;-).

CG! spotte deze tv-programma's en films voor jou. Wat kijk jij tonight?

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Vanavond doen Dennis en Valerio weer nieuwe onderzoeken en experimenten om simpele antwoorden op de meest random vragen te krijgen.

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
Het begint er steeds meer op te lijken dat directeur Brinkhorst een dubbele agenda heeft. Als ze een gevangene uit een andere gevangenis laat overkomen, wil Beer haar ontmaskeren. De spanning tussen Suus en Freddy loopt steeds hoger op. Kan Suus zich nog beheersen?

America’s Next Top Model – 21:55 uur op RTL5
It’s make-over time in het Top Model huis! Dit keer mogen de meiden zelf kiezen of ze een andere look willen of niet. Maar er zitten natuurlijk wel een paar addertjes onder het gras…

FILMTIP
Marley & Me – 20:30 uur NET5
John (Owen Wilson) en zijn vrouw Jenny (Jennifer Aniston) willen dolgraag kinderen, maar ze willen eerst weten hoe het is om voor iemand te zorgen. Daarom besluiten ze een puppy te adopteren. Ze gaan voor de schattige labradorpup Marley. Al snel blijkt hij helemaal niet zo lief te zijn. Marley is een onhandelbare lastpak die onmogelijk te temmen is. Hoe houden ze het uit met zo’n hond?