Beauty & The Geek, Dokter Hart en meer!

Geen plannen voor vanavond? No way dat jij je hoeft te vervelen! 

CG! zocht weer de leukste tv-programma's van vanavond voor je uit. Kijk je ook gezellig mee?
 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Nina is back! Janine en Ludo zijn naar Zwitserland vertrokken om bij haar te kunnen zijn. Het gaat erg slecht na het ongeluk in Israël.

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Eén van Bricks patiënten, Davis, werkt Annabeth op de zenuwen. George en Lemon proberen elkaar te ontlopen, maar dat is nogal lastig als je zakenpartners bent. Zoe denkt dat zij en Lavon vervloekt zijn. Om de vloek op te heffen moeten ze fouten uit hun verleden rechtzetten.

Beauty & The Geek Australia – 21:00 uur op TLC
De beauty’s gaan de stijd aan tegen de nerds in de Super Hero Challenge. Wie zal de grote winnaar worden? Zac is ondertussen aan de beurt voor een make-over.

Jane The Virgin – 21:25 uur op NET5
Jane en Rafael zijn samen bezig met de rechtszaak tegen dokter Luisa. Een klein detail is alleen dat Luisa de zus van Rafael is.

Je Zal Het Maar Hebben – 21:25 uur op NPO3
Tim gaat op bezoek bij de 16-jarige Kim Verhart. Op haar veertiende komt zij ineens in een slaaptoestand terecht. Ze ligt bijna 5 weken achter elkaar te slapen en wordt alleen wakker voor eten en een toiletbezoek. Ze blijkt het zeer zeldzame Kline-Levin Syndroom te hebben. Dit is een neurologische ziekte die haar voor lange periodes aan bed gekluisterd houdt.