Welke producten zijn onmisbaar?

WOW: Kendall looks stunning!

Wil jij haar look een keer namaken? Deze producten zijn onmisbaar:

1. Concealer. Zie je hoe flawless het huidje van Kendall eruit ziet? Dit creeër jij in een handomdraai met concealer. Hiermee verberg je eventuele wallen onder je ogen, rode vlekken op je huid en onzuiverheden over je hele gezicht. Tip: hierna je gezicht wel even afpoederen, anders vervaagt de concealer in de loop van de dag van je gezicht en dat wil je niet! 😉

2. Wenkbrauwpoeder. Big eyebrows zijn een hit. Werk je wenkbrauwen bij met een wenkbrauwpoeder en een kwastje. Hierbij is het wel héél erg belangrijk dat je wenkbrauwpoeder écht overeen komt met de kleur van jouw wenkbrauwen. Laat je hier eventueel over adviseren!

3. Bronzer. Wil je je gezicht shapen net zoals Kendall? Hierbij is bronzer het belangrijkste ingrediënt. Een handig trucje: maak een vissenmondje en trek je wangen naar binnen, net onder je jukbeenderen breng je een klein beetje bronzer aan. Hierbij veeg je met je kast in de lijn van je oor richting je mondhoek. Onthoud hierbij: less is more én gebruik de juiste kleur bronzer (lees: niet te donker!).

4. Red lipstick. De eyecatcher in deze look? Dat is de rode lippenstift. Gebruik een matte kleur lipstick en maak hem eventueel extra opvallend door er een lippotlood in dezelfde kleur bij te gebruiken.

5. Nepwimpers. Je dacht toch niet dat deze wimpers van Kendall haar echte zijn?! Plak een paar nepwimpers op voor smashing eyes! 🙂

Shop alle items in de fotogalerij.