Tijd om af te koelen 😉

Heeft iedereen om je heen al plannen of heb je de zonneblaren inmiddels al op je lijf staan? Dan heb je een goede reden voor een relaxed avondje op de bank. Met een zonnige smoothie. En for sure de televisie aan ;-).

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL4
Tim en Sjors zijn inmiddels getrouwd. Tijd voor Tim om zijn kersverse bruid te verrassen. Ardil denkt een oplossing te hebben voor zijn probleem met Rox. Voor Thijs is het tijd om voor zijn little sis op te komen.

Gouden Bergen – 20:30 op SBS6
Heb je Gouden Bergen al gezien? Nee? Dan is het misschien tijd om de nieuwe serie, gemaakt door de makers van Gooische Vrouwen, een kans te geven. Het gaat over zes rijke vrouwen. De vraag is alleen: kunnen zij het leventje waar ze zo van genieten wel vasthouden? Drama, de mannen in hun levents veroorzaken grote problemen. 

Mamma Mia! – 20:30 op Net 5
Sophie (Amanda Seyfried) leest in het dagboek van haar moeder (Meryl Streep) dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze gaat binnenkort trouwen, dus is het tijd om erachter te komen wie precies haar echte vader is. Ze nodigt de drie verschillende mannen, uit naam van haar moeder, uit op het eiland waar haar moeder een hotel runt…

Zomerhitte – 20:30 op RTL8
Misschien heb je boek van Jan Wolkers weleens (voor school) gelezen. Het verhaal werd in 2008 verfilmd. Fotograaf Bob (Waldemar Torenstra) ontmoet tijdens een warme zomer op Texel de mooie Kathleen (Sophie Hilbrand). Maar Bob is niet de enige die in haar geïnteresseerd is.