Dokter Hart, Liar Liar en meer!

Wat kijk jij vanavond? 

Ga jij voor een funny film, een leuke serie of kijk je trouw naar GTST? Check alle tv-tips hier:
 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Rikki merkt op dat Sjoerd wel erg veel aandacht heeft voor Aysen. Sjors ontploft als Wiet bijna een ongeluk in huis veroorzaakt. 

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Zoe en Joel zitten behoorlijk in de stress nu hun huis verbouwd wordt. Lemon vraagt George om hulp bij het opstellen van een bedrijfsplan. De samenwerking verloopt alleen niet erg soepel. Wade moet zelfs langskomen om de twee te kalmeren. En Brick wil meedoen aan de verkiezing Man of the Year in Bluebell.

Beauty & the Geek Australia – 21:00 uur op TLC
De nerds moeten voor het eerst in hun leven een halfblote vrouw aanraken. Ze gaan aan de slag als masseur. Maar wat vinden de meiden hiervan?

Jane the Virgin – 21:25 uur op NET5
Jane twijfelt of ze wel de juiste keuze heeft gemaakt over haar relatie met Michael. Ze wordt door Rafael mee op date gevraagd, maar ze wil juist bij hem uit de buurt blijven. Rafael is het hier niet mee eens.

FILMTIP
Liar Liar – 20:30 uur op RTL8
Funny film met Jim Carrey in de hoofdrol. Fletcher (Jim) is een succesvolle advocaat en een geboren leugenaar. Als zijn zoontje Max de kaarsjes op zijn verjaardagstaart in één keer uitblaast, wenst hij dat zijn vader stopt met liegen. Max zijn wens komt uit en Fletcher kan ineens geen leugens meer vertellen.