Wat kijk jij vanavond?

Vanavond is de afstandsbediening van jou! Grote kop thee erbij, en time to relax

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Penny en Bernadette gaan shoppen voor Bernadette’s bruiloft. Amy wordt niet meegevraagd en ze voelt zich buitengesloten. Aan Sheldon de taak om haar te troosten. In de aflevering daarna gaan Penny en Leonard samen uit als ‘vrienden’.

Are You The One? – 20:00 uur op MTV
In de aflevering van vanavond komt er eindelijk een eind aan de love triangle tussen Nate, Shelby en Dario. John probeert Christina te versieren.

Love Is In The Air – 20:30 uur op RTL4
Vanavond reist Robert naar Argentinië, om Maria en Andrea te herenigen met Mario’s familie. Nol bezoekt zijn broer Chris, die jaren geleden met zijn vriendin naar Chili is verhuisd.

FILMTIP
Maid In Manhattan – 20:30 uur op RTL5

Marisa (Jennifer Lopez) is een alleenstaande moeder, geboren en getogen in New York City. Ze werkt als kamermeisje in een chique hotel. Daar ontmoet ze de rijke politicus Christopher, die denkt dat zij ook te gast is in het hotel. Ze worden verliefd, maar als de waarheid over Marisa boven water komt, verandert alles.

Eat Pray Love – 22:35 uur op RTL5
Liz (Julia Roberts) leidt het perfecte leven. Ze woont in een mooi huis, heeft een goede baan en een fijne echtgenoot, maar ze is verre van gelukkig. Ze besluit haar leven om te gooien. Ze gaat weg bij haar man en plant een wereldreis. Haar eerste stop is Rome, waar ze geniet van het goede eten. Daarna vertrekt Liz naar India om te mediteren, en ze sluit af in Bali om weer verliefd te worden…