Celblok H & more…

Zware dag gehad? Geef jezelf even een break, en plof lekker op de bank met een reep chocolade. Je hoeft je niet te vervelen, want CG! zette weer de leukste tv-programma's van vanavond voor je op een rijtje.

Enjoy!
 

I Found The Gown – 20:00 uur op TLC
Vanavond gaat Courtney op zoek naar een jurk die bij de sluier van haar moeder past. Mandy wilt een jurk die haar curves showt en Kiy is verliefd geworden op een glamour-jurk.

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
In de tweede aflevering van het tweede seizoen mag gevangene Dorien een tuinproject opzetten. Voor het zware werk worden de mannelijke gevangen ingezet. Dit zorgt voor heel wat onrust in De Banckert…

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
In deze aflevering krijgt Owen een patiënt toegewezen die in het leger heeft gediend. April krijgt bezoek van haar moeder.

De Slechtste Chauffeur van Nederland – 20:30 uur op RTL5
Deze week staat alles in het teken van veiligheid. Wat moet je doen als je auto bijvoorbeeld te water raakt, over de kop slaat of gaat slippen? De zes slechtste chauffeurs die nog in de running zijn gaan dit in de praktijk leren. Spannend!

Ruben vs. Geraldine – 21:20 uur op Nederland 3
Ruben Nicolai gaat de strijd aan met Geraldine Kemper in Canada. Wie kan het beste overleven? In de aflevering van vanavond zijn ze in Vancouver, en moeten ze aan de hand van verschillende vragen en opdrachten de stad doorrennen, in de hoop de ander te slim af te zijn.