Lees meer…

Hi girls!!

De afgelopen week besteedde ik volop aan mijn blog The Style Sandwich. Ik nam een filmpje op, schreef iedere dag een artikel en maakte talloze foto’s. Bovendien kwamen mijn droomschoenen binnen en genoot ik van een heerlijke zondagmiddagwandeling in het park. Ooo, het leven is zo mooi!

Whoa, ZO BLIJ met mijn mooie ketting van Forever21. Benieuwd naar mijn andere aankoopjes uit Londen? Kijk dan even naar mijn shoplog hieronder:

 

 

Mijn eerste week als fulltime blogger, aahh spannend. De woonkamer noem ik nu liefkozend ‘mijn kantoor’ en de wekker gaat iedere dag om 8 uur, zodat ik om stipt 9 uur aan het werk ben. Let’s do this!!

 

De dag kan natuurlijk niet beginnen zonder mijn favo ontbijtje: kwark met banaan en druiven. YUMMY! Bovendien begin ik iedere dag met het maken van mijn eindeloze to-do-lijstje.

Let’s goooo!

 

 

Afgelopen zondag was het zo fijn buiten! Voor een blauwe lucht en prachtig zonnetje mag je mij best wakker maken. Daarom genoten mijn moeder en ik van een hele middag in het park. Eindelijk tijd om bij te praten! Ik hou van zondagen.

 

Mijn favoriete outfit van deze week! Ik ben helemaal verliefd op het jasje van Goosecraft. Prachtige kwaliteit en details, ahh fashion heaven.

 

O ja, mijn droomschoenen van Invito kwamen binnen!.PERFECTIE. Zo blij mee 🙂

 

Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad! Tot de volgende keer!

 

Liefs, 

Marloes 

 

PS // Vergeet niet om een kijkje op mijn blog