Hmmmm yummy!

Dit recept is supereasy om te maken en de snacks zijn in no time klaar!

 

Wat heb je nodig?

– 20 biscuits
– 10 marshmallows
– 200 gram pure chocolade
– 6 eetlepels gemalen kokos
– 65 gram hagelpret

Hoe maak je het?

1. Leg 10 koekjes op een bord dat in de magnetron kan en dat heet mag worden. Leg op elke koekje 1 marshamallow.

2. Zet het bord in de magnetron. Zet 'm 10 seconden aan op de hoogste stand. Blijf erbij staan en haal ze eruit als de marshmallows 2 keer zo groot zijn geworden.

3. Leg de andere 10 koekjes voorzichtig op de gesmolten marshmallows. Kijk hierbij uit voor je vingers, want het kan heet zijn!

4. Hak met een mes de chocolade in kleine stukjes.

5. Doe de chocolade in een glazen kom. Hang de kom in een pan met een laagje kokend water. Zo smelt de chocolade au bain-marie.

6. Leg een groot stuk bakpapier klaar. Doop de marshmallowkoekjes voorzichtig helemaal in de chocolade en leg ze op het bakpapier.

7. Bestrooi 5 koekjes met kokos en de andere 5 met hagelslag. Laat ze ongeveer 30 minuten hard worden.

Yummmmmm! Enjoy 😉