Zó fetch!

Get in losers, we're going shopping, eh, gaming. Ja, echt. Er is namelijk een nieuwe Mean Girls game uitgebracht. En het spel is net zo amazing als-ie klinkt.

In het spelletje is het je doel om de nieuwe generatie Plastics onderuit te halen. Zij proberen de tiara die Cady Heron op het Spring Fling-bal won (remember?) af te pakken. Waarom? Omdat zij dan de populairste meiden van de school kunnen zijn. En dat moeten we natuurlijk niet hebben! 

Jeff Meador, de oprichter van het spel, vertelt: 'Mean Girls is hilarisch, brutaal en vol met quotes die je nog steeds voorbij hoort komen. Het spel is dus een beetje hetzelfde geworden. Dezelfde humor, over-de-top high school struggles, en het Burn Book zit er natuurlijk ook in.' Klinkt goed! 

En daar blijft het niet bij… Tijdens het spel moet je allemaal vragen over de film beantwoorden. Als je het goede antwoord geeft, krijg je populariteitspunten. Hoe meer je er verzamelt, hoe leuker iedereen op school je vindt. 

Daarnaast spaar je ook Candy Grams. Hiermee kun je je wapens shoppen. En dan hebben we het natuurlijk wel over classic Mean Girls-wapens. Denk aan de kälteen repen die Cady aan Regina voerde om haar aan te laten komen, Janis' voetencrème en een schoolbus. Fetch

Mean Girls: The Game is nu verkrijgbaar in de iTunes Store en kost €3,99. Ga jij het spel proberen?