Het vervolg op Mean Girls!

We can't ever get enough of Mean Girls. Jij ook niet? Dan is dit het beste nieuws dat je vandaag gaat horen. Ben je er klaar voor? 

Er komt een vervolg op de movie aan, woehoeee! En het wordt nog beter, want niemand minder dan Jennifer Aniston heeft de hoofdrol gescoord in de film :-). 

Dit tweede deel wordt alleen wel even anders dan Mean Girls. De film speelt zich namelijk twintig jaar later af, en gaat dan ook Mean Moms heten.

Net als Mean Girls is Mean Moms gebaseerd op een boek van Rosalind Wiseman. In het verhaal volg je een gelukkig getrouwde moeder. Ze verhuist van een klein dorpje naar een fancy stad, en ineens belandt ze in een wereldje vol achterbakse en gemene ouders. Ai…

Het is nog niet bekend of Jennifer de rol van Regina George (Rachel McAdams) of Cady Heron (Lindsay Lohan) gaat spelen, maar we houden je op de hoogte ;-).

FUN FACT: Sean Anders gaat Mean Moms regisseren. Die naam zegt je misschien niet veel, maar hij werkte ook aan de hilarische films We're The Millers en Horrible Bosses 2. Dat belooft wat! 

Wat vind jij van Mean Moms