Aangenaam!

Ik ben Marloes en vanaf vandaag ga ik voor jullie bloggen! Ik ga jullie wekelijks een kijkje “achter de schermen” geven van mijn drukke leven als studente, blogger en levensgenieter.

Even voorstellen: Ik ben 19 jaar oud, ik studeer Fashion&Branding aan het AMFI, ik blog al 3 jaar op www.thestylesandwich.com, ik heb een hele lieve vriend en vorig jaar heb ik een half jaar in Parijs gewoond om Frans te leren.

Begin deze maand begon mijn leven als modestudentje en nu huppel ik van links naar rechts om al mijn deadlines en afspraken te halen. Het is weer heerlijk chaotisch!

1 // River Island had me uitgenodigd voor hun nieuwe collectiepresentatie! 2 // Dit is mijn camera die ik van mijn salaris van mijn eerste zomerbaantje kocht. Hier maak ik al mijn foto’s voor mijn blog mee! 3 // Mijn favoriete outfit de afgelopen zomer: een vintage shortje, felle top, fijne slippertjes en mijn lievelingstas. 4 // Mijn vriend Michael had zich heerlijk uitgesloofd in de keuken, yum!

1 // Op een vrije dag zat ik rustig te bloggen in de woonkamer. Ik had nieuwe bikini’s binnen en die moesten natuurlijk geshowed worden! 2 // Luie zondagen vragen om een wandeling door het bos 🙂 3 // Frozen yoghurt!!  4 // In dit prachtige gebouw heb ik iedere week college: het Koninklijk Instituut van de Tropen in Amsterdam, wauw!

1 // Dit is Boterham:  een supergezellige plek naast school! 2 // Gezellig samen met vriendinnetje Helena in Haarlem. 3 // Bordeauxrood met bordeauxrood: het kan! 😉 4 // Mijn vriend en ik gingen heel impulsief naar Utrecht om onze zondag gezellig af te sluiten op een terras onder aan de gracht. Een druk leven is zo erg nog niet 😉

Tot volgende week! 

Liefs,
Marloes