Hiiiiii girls!Finally, mijn eerste blog als new intern! Ik had er al eerder een voor jullie willen schrijven, maar ik heb het nu al zooo druk dat ik er nog niet aan toe was gekomen. Excusez-moi!

Ik ben Anouk, de nieuwe stagiaire tekst. Ik kom all the way from Bovensmilde voor een stage bij het állerleukste meidenblad!

Drie week geleden zat ik nog te chillen op m’n school in Groningen, en nu ben ik alweer drie weken keihard aan het werk hier op de CG! Redactie.

De komende vijf maand zal ik jullie op de hoogte houden van al de spannende dingen die er gebeuren in het leven van een CG! stagiaire.

Vind het trouwens helemaal leuk hier! Een nieuw huisje, new city, nieuw werk, new people, nieuwe kleren uit (voor mij) nieuwe winkels in Amsterdam.. me likes!

En een nieuw Beach Boek! Op het moment ben ik bezig met de grappigste quizzes, coolste games en hotste artikeltjes voor in CG!’s Beach Boek! Ik ben al helemaal in de zomerse sferen en ik hoop jij ook wanneer je in de zomer met het Beach Boek en een lekker zomerdrankje ligt te zonnen op het strand!

In de korte drie week dat ik hier zit, is er al heel wat gebeurd. CosmoGIRL! is verhuist en ondertussen zitten we alweer twee weekjes tussen alle verhuisdozen te werken op de nieuwe place to be. Opruimen? Stellen we het liefst zo lang mogelijk uit, haha!


Laatste dagje voor de big move out, zelfs de hondjes waren verdrietig


Inpakken is makkelijker dan uitpakken!

Coolcat presenteerde woensdag vijftien februari hun nieuwe zomercollectie en ik was er bij! Front row had ik een perfect uitzich op de zomercollectie, die werd geshowd door onder andere Anna-Alicia en Juvat van So You Think You Can Dance!


Front row bij de Coolcat fashion show

Wat ook veel indruk op me heeft gemaakt is het aantal taartjes dat ik al naar binnen heb gewerkt. Ik heb hier in drie week al bijna net zo veel taart gehad als in bijna in m’n hele leven! Tel daar alle M&M’s bij op en ik moet hier haast wel tonnetje rond wegkomen. Sporten is ineens niet meer zo’n gek idee…

Gelukkig stond ik zaterdag op de huishoudbeurs, om lekker actief CosmoGIRL! goodiebags uit te delen en jullie een ritje te laten maken op die amazing SYM MIO scooter die we weggeven in issue 100. Nog niet gezien? Go get it, cause you better not miss it!


Het SYM team!


Deze Vanish liep ook rond op de beurs! Superleuke outfit voor een verkleedparty toch? Haha


En dit is ‘m dan, de SYM MIO (limited edition) die we weggeven in het honderdste issue!!

-xxx-
Anouk