Dit moet je zien vanavond!

Nog helemaal geen plannen voor vanavond? Houden zo! Er zijn namelijk weer genoeg leuke dingen op tv

Enjoy! 

 

Love Is In The Air – 20:30 uur op RTL4
Vanavond vliegt Robert naar Canada. Daar woont de dochter van opa Nic, die hij enorm mist. Simone, Daniëlle, Debbie en Melanie zoeken hun nichtje Nicole op, die hun steun hard nodig heeft nadat zij haar man verloor.

The Next Great Baker – 21:00 uur op TLC
De bakkers moeten deze week taarten maken die de zwaartekracht trotseren. Hoe ze dit gaan doen moeten ze zelf bedenken. De taarten worden ook geshowd in de Amerikaanse talkshow The Rachael Ray Show.
 

The Undateables – 21:10 uur op Nederland 3
In The Undateables worden mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking gevolgd tijdens hun zoektocht naar echte liefde. Vanavond zie je Jeroen, die vroeger een enorme flirt was. Maar nu hij blind is, heeft hij er meer moeite mee om meisjes te versieren. Daarom schreef hij zich in bij een datingbureau. Leonie en Bram zijn ook allebei klaar voor een serieuze relatie, maar weten niet hoe ze dit het beste aan kunnen pakken. Bram krijgt hulp van een datingcoach.

FILMTIP
Bad Teacher – 20:30 uur op RTL5
Elizabeth (Cameron Diaz) is docente, maar eigenlijk doet ze maar gewoon wat. Ze is bikkelhard, onaangepast en ze vloekt erop los. Ze wil niets liever dan een rijke man trouwen, zodat ze kan stoppen met werken. Als ze gedumpt wordt, zet ze alles op alles om haar rijke, knappe collega voor zich te winnen (gespeeld door Justin Timberlake). Elizabeth is alleen niet de enige die hem op het oog heeft…

Meet The Parents – 22:20 uur op RTL5
Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam trouwen. In haar familie is het traditie dat de wannabe echtgenoot toestemming aan zijn schoonvader vraagt. Maar de familie is nogal apart, en Greg kan helemaal niks goed doen. Hoe harder hij zijn best doet, hoe erger het wordt.