Wil jij stage lopen bij CosmoGIRL!?

Webstage – vanaf juli 2014

Wij:

 

zijn op zoek naar een digitaal wonder (m/v) dat het heerlijk vindt om korte, bondige maar superleuke teksten voor onze website te schrijven. Dagelijks zoek je nieuwtjes, bedenk je goede CG!-items en ga je achter beeld en /of filmmateriaal aan. Je draagt ideeën aan en denkt mee over de digitale ontwikkeling van CosmoGIRL!.

 

Jij bent:

– bij voorkeur per 14 juli ft beschikbaar

– sociaal ingesteld

– gek op tijdschriften

– dol op schrijven

– nieuwsgierig

– leergierig

– een kei in Nederlandse spelling en grammatica

én

– je hebt geen 9-5 mentaliteit.

 

Mail je CV en motivatie naar Kim Buitenhuis k.buitenhuis@zpress.nl en geef duidelijk aan per wanneer je beschikbaar bent.

 

 

LET OP!: CosmoGIRL! neemt alleen derde- en vierdejaars HBO-studenten aan die een journalistieke opleiding of een opleiding tot stylist volgen.

 

 

Tekststage – vanaf ± augustus/september 2014
 

Wij:

 

zoeken een ft-stagiaire (m/v) die ons tekstteam versterkt en zich graag in de doelgroep van tienermeiden verdiept.

 

Wat vinden ze leuk, naar wie luisteren ze, welke merken shoppen ze? Jij weet het! (Of wil het heel snel leren ;))

 

Je bent onderdeel van het CG! team en draait volledig mee op de redactie. Je draagt ideeën aan, je schrijft diverse artikelen, je neemt interviews af, zoekt beelden uit en je denkt mee over de website en alle social media.

 

Jij bent:

– sociaal ingesteld

– gek op tijdschriften

– dol op schrijven

– nieuwsgierig

– leergierig

– een kei in Nederlandse spelling en grammatica

én

– je hebt geen 9-5 mentaliteit.

Mail je CV en motivatie naar Tatjana Schaap t.schaap@zpress.nl en geef duidelijk aan per wanneer je beschikbaar bent.
 

WANTED:  CosmoGIRL! Mode & Beauty stagiaire! – PER DIRECT

Stylish Cosmogirls opgelet! Heb jij de ambitie om de beste mode-en/of beautyredacteur ever te worden? CosmoGIRL! zoekt voor een periode van minmaal 5 maanden een nieuwe mode & beauty stagiaire!

*Wie ben jij?
Een gedreven, representatieve persoonlijkheid met veel gevoel voor styling, beeld en ook tekst. Jij bent enthousiast, verantwoordelijk en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Jij kan de hotste trends voor onze lezeressen spotten, je weet je weg in celeb-land en bent altijd op de hoogte van de laatste fashion & beauty nieuwtjes.  

*Wat bieden wij?
Een superleuke, leerzame en inspirerende werkomgeving bij CG!, de grootste meidenglossy van Nederland! De stage is zeer veelzijdig met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Werkzaamheden:
Rubrieken samenstellen.
Nieuwsartikelen schrijven voor onze website en social media
Mode & beauty pagina’s schrijven en stylen.
Shoppingpagina’s maken.
Assisteren van de moderedacteuren (meegaan naar fotoshoots, ?shoppen van kleding, teksten uitwerken, kleding retourneren, etc).
Meedenken over vernieuwende mode & beauty producties.
Alle verdere bijkomende redactionele werkzaamheden.

Is dit jouw droomstage? Ben je 3e of 4e jaars HBO studente aan een relevante mode-of stylingopleiding én ben je vanaf eind januari 2014 minimaal 5 maanden beschikbaar? Stuur alleen dan een motivatiebrief en cv met foto naar i.woering@zpress.nl o.v.v. Mode & beauty stagiaire.

Wij krijgen veel verzoeken binnen, dus zorg dat je er met je brief en motivatie uitspringt, zodat we weten dat we jou moeten uitnodigen!

Let op: Het hebben van een rijbewijs is een pré.

 

SNUFFELSTAGE

Op de redactie komen elke week superveel mailtjes en brieven binnen van meiden die snuffelstage willen lopen bij CosmoGIRL! of gewoon even gezellig een dagje willen meedraaien. Op al die verzoekjes kunnen we helaas niet ingaan. Het liefst laten we jullie allemaal langskomen. Maar de CG! crew heeft niet voldoende tijd en girlpower om een goede stagebegeleiding te kunnen bieden. Plus: we moeten voorrang geven aan het maken van CosmoGIRL! Hopelijk hebben jullie hier begrip voor. 

Wij wensen jullie veel succes met het zoeken naar een andere interessante stageplek!