Een awesome cadeau + Taylors grootste look-a-like EVER

Zijn er nog Swifties in the house? Want dit nieuws mag je écht niet missen…

Gisteren vierde Taylor Swift haar 26e verjaardag. Superleuk natuurlijk! Maar in plaats van cadeautjes in ontvangst te nemen, besloot Tay haar inner Santa weer naar boven te halen en met pressies te gaan strooien. En het heeft alles met 1989 te maken…

Vanaf aanstaande zondag kun je de 1989 World Tour namelijk online kijken, woohooo! 

Jammer genoeg zit er wel een addertje onder het gras. Voorlopig kun je de show alleen bekijken op Apple Music – de muziekdienst waar je een abonnement voor moet hebben.

Gelukkig snappen de grote bazen bij Apple dat wij allemaal een dosis 1989 in ons leven nodig hebben. Daarom kun je ook een proefabonnement afsluiten, en 3 maanden lang gratis gebruik maken van Apple Music. Yaaay, dat wordt dus kijken met z'n allen! <:-) En heel hard hopen op een dvd-versie... ;-)

Benieuwd naar de trailer? Lees dan snel verder… 

Want dat is niet het enige fun Taylor niews. Afgelopen weekend ontmoette miss Swift namelijk haar grootste look-a-like EVER.

De 19-jarige Olivia is al jaren fan van Taylor, en werd tijdens Tay's concert in Melbourne uit het publiek gevist om haar idool te ontmoeten. Eh, seperated at birth much

Wowza!

Pssst… Hier vind je de 1989 World Tour live trailer ;-):