dip

Met deze tips ben jij de dag na Kingsday weer fris en fruitig

Want dinsdag is er geen tijd om bij te komen.

Luckely for us valt Koningsdag in het weekend dit jaar, maar er zijn genoeg girl bosses die de volgende dag gewoon weer moeten werken. Na een feestje kan dit nog eens een probleempje zijn maar we got you girl! Met deze after Kingsday dip sta jij fris en fruitig zondagochtend op je werk!

Food

Zorg dat je niet vergeet te eten! Time flies when you’re having fun, maar er moet zo nu en dan wel iets naar binnen werken. Je bent aan het dansen, kletsen en lol aan het maken met je friends, dus eten is op dat moment misschien niet waar je aan denkt. Het kan dus zomaar gebeuren dat je pas rond negen uur ’s avonds naar de snackbar rent voor een avond meal. Luister goed naar je lichaam en zorg dat je voldoende energie binnenkrijgt.

Voorbereiding is het halve werk

Leg voordat je gaat slapen alles klaar. Denk hierbij aan je werkkleding of je lunch voor de volgende dag. Misschien is het zelfs prettig als je voor morgen je make-up al hebt uitgestald. Dan hoef je -na drie uurtjes slaap- niet zo veel meer te doen als je ‘s morgens wakker wordt.

Singing in the shower!

Een douch doet wonderen! Probably heb je die vanavond ook al nodig na al die massa’s bier dier over je heen zijn gegooid, maar morgenochtend even zingen onder de douch en jij bent weer helemaal herboren!

Breakfast

Zorg dat je de ingrediënten voor een rijk ontbijt in huis hebt. Je hebt veel energie verbruikt en bent misschien te laat gaan slapen. Met een goed en stevig ontbijt heb je een goede bodem gelegd voor de rest van de dag!

Even bijkomen

Klaar met werk? Cancel al je plannen! Jij wilt na een dag werken echt helemaal niets meer doen, behalve in een onesie de nieuwste Magnum smaak eten op de bank terwijl je een leuke serie kijkt.

Drink veel water!

Net als het binnenkrijgen van energie is het binnenkrijgen van water ook super belangrijk! Stop één of twee flesjes water in je tas en neem deze mee naar je werk. Het is belangrijk en healthy om je lichaam te blijven spoelen. Daarbij kan je mega hoofdpijn krijgen als je te weinig vocht in je lichaam hebt, en dat wil je niet als je aan het werk bent.

Met deze tips overleef jij de Kingsday dip wel!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen