SATC2 & nog veel meer…

Niet in de mood om te shoppen? No problem, deze tv-programma's wil je toch niet missen… 

Regel jij de thee en de koekjes? 😉 

 

 

 

Catfish: The TV Show – 19:40 uur op Nederland 3
Jennifer werd al een hele tijd gepest, en besloot steun te zoeken bij een online game community. Daar ontmoet ze Skyler. De twee krijgen al snel een sterke band, maar ze hebben elkaar nog nooit ontmoet. Is Skyler wie hij zegt dat hij is?

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Oh no! Vanavond is alweer de season finale van Devious Maids. Het mysterie rondom Flora’s dood wordt eindelijk opgelost…
 

Het Geheime Leven Van De Kat – 21:00 uur op Nederland 3
Altijd al afgevraagd wat je kat allemaal in z’n schild voert als jij er niet bij bent? Vanavond krijg je het antwoord. Vijftig katten in Engeland deden mee aan een experiment, en kregen een halsbandje met een cat-cam en GPS om. Hun baasjes zijn in shock als ze zien wat hun furry friend allemaal uitspookt.

Andere Tijden – 21:30 uur op Nederland 2
GTST fans, opgelet! Vanavond zie je in Andere Tijden alle ins en outs over je favoriete soap. Van de kartonnen decors uit de eerste seizoenen (yes, really), tot het 25-jarige bestaan dat volgende week wordt gevierd in Meerdijk. Cool!

FILMTIP
Sex And The City 2 – 20:30 uur op NET5
Carrie en Mr. Big zijn alweer twee jaar getrouwd. Ondanks dat ze nog gelukkig zijn met elkaar, begint Carrie steeds meer het gevoel te krijgen dat ze een saai stel worden. Charlotte, Miranda en Samantha hebben ook alle drie hun issues, en dus besluiten ze samen op vakantie te gaan. Daar komen ze een oude bekende tegen…