Bekijk hier zijn nieuwe cover

Eerder deze maand las je al dat Passenger iedere week een nummer gaat coveren, om zijn fans op de hoogte te houden van zijn tour.

Deze week coverde Passenger het nummer The Only Living Boy In New York van Simon & Garfunkel. De cover werd gefilmd op zijn favoriete plek on earth: Central Park in New York. Op Facebook legt hij uit waarom:

“Van jongs af aan kom ik al in New York. Mijn vader groeide op in New Jersey, dus ik heb heel veel familie en vrienden hier in de stad. Ik heb Central Park altijd bijzonder gevonden. Zo zit je middenin de drukte van de stad, en voor je het weet sta je ineens middenin een groene oase. I love it.

Mijn favoriete album is altijd al Simon & Garfunkel Live In Central Park geweest. We luisterden het album achter elkaar door in de auto, tot de cassette brak (wow, ik voel me oud nu ik dit zeg…). Toen we het aanbod kregen om hier te spelen, greep ik mijn kans. Het optreden was phenomenal en net voordat ik op moest, vonden we een rustig plekje bij het meer om deze video op te nemen.”
 

Bekijk het filmpje hier: 

Bekijk hier ook zijn cover van vorige week, Sailing To Philadelphia: