Ze Noemden Me Duivelskind wordt verfilmd!

We kennen Michaela DePrince natuurlijk als de amazing danseres die in no-time de balletwereld veroverde. 

Maar los van haar dansskills heeft ze ook een heel bijzonder levensverhaal. Michaela werd namelijk geboren in een oorlogsgebied in Sierra Leone. Op jonge leeftijd verloor zij allebei haar ouders en zo kwam ze in een weeshuis terecht. Daar werd ze vanwege haar pigmentvlekken aangezien als een duivelskind en leek het haast onmogelijk dat ze ooit nog nieuwe ouders zou vinden.

Na jarenlang in het weeshuis te hebben gezeten, wordt ze toch geadopteerd door een Amerikaans echtpaar. Al snel wordt duidelijk dat Michaela dolgraag ballerina wil worden. En dan blijkt ze ook nog eens een natuurtalent te zijn.

Ze danste zichzelf naar de top en inmiddels heeft ze zelfs een contract bij Het Nationale Ballet in Amsterdam weten te scoren. Go girl! 

Samen met haar moeder schreef ze haar levensverhalen op in een boek, Ze Noemden Me Duivelskind. Dit boek ligt sinds september 2014 in de winkels, maar the story continues… 

MGM en Alloy Entertainment hebben namelijk de filmrechten van het boek gekocht!

That's right, Michaela krijgt nu ook haar eigen film :-). Cool! 

FUN FACT: Alloy Entertainment is ook de productiemaatschappij van Gossip Girl, The Vampire Diaries en Pretty Little Liars

Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt, maar we houden je natuurlijk op de hoogte.