Tonight’s tv-tips

Cancel al je plannen voor vanavond, want er zijn weer allemaal leuke dingen op tv

Kies jij vanavond voor een romantische movie, of ga je voor een Miley-throwback
 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL 4
Als Noud een meisje helpt en haar in de ogen kijkt, is het meteen raak tussen de twee. Tim probeert zijn liefdesverdriet in de boksring van zich af te slaan. Maxime is bang dat zij en Vincent gevaar lopen, en Thijs krijgt te maken met het vervelende vriendje van zijn zusje.

Something Borrowed, Something New – 20:00 uur op TLC
In Something Borrowed, Something New gaan bruiden op zoek naar de perfecte jurk. Ze kunnen kiezen uit een nieuwe jurk of de oude jurk van hun moeder, die speciaal voor het programma wordt verbouwd tot hun droomjurk. Kiezen ze uiteindelijk voor something borrowed, of something new?

FILMTIP
So Undercover – 20:30 uur op RTL5
Molly Morris (Miley Cyrus) is een agente bij de FBI. Ze wordt ingehuurd om undercover te gaan bij een studentenvereniging, om de dochter van een grote maffiabaas te beschermen. Hiervoor moet ze veranderen in een stylish universiteitsmeisje. Maar kan ze wel in haar rol blijven?

The Lake House – 20:30 uur op NET5
Als Alex (Keanu Reeves) in 2004 een huis aan een meer koopt, vindt hij brieven in de brievenbus van de vorige eigenaresse, Kate Forster (Sandra Bullock). Hij wil de brieven laten afleveren bij haar huidige adres, maar dan komt hij erachter dat dat adres niet meer bestaat. Kate en Alex beginnen elkaar te schrijven, en komen tot de bizarre ontdekking dat Alex in 2004 leeft en Kate in 2006. Ze worden hopeloos verliefd op elkaar, maar weten niet hoe ze elkaar ooit kunnen ontmoeten.