Wie is het?!

Gisteren spotten we Miley met een mystery guy als date bij de VMA's. Het internet was in paniek: Wie is die jongen en is het haar nieuwe boyfriend? Tijdens de show gaf hij het antwoord

'My name is Jesse and I am accepting this award on behalf of the 1,6 million runaways and homeless youth in the United States who are starving, lost and scared for their lives right now. I know this because I am one of these people.'

Miley en Jesse hebben elkaar ontmoet bij My Friend's Place, een organisatie die zich inzet voor dakloze jongeren in Los Angeles. Vorige week ging ze bij de organisatie op bezoek, en sprak ze met de jongeren over hun leven en uitdagingen. 

My Friend's Place moet wel een heel bijzondere indruk achtergelaten hebben bij Miley, want sinds haar bezoek zet zij zich volop in voor de organisatie. Tijdens de uitreiking van haar award bij de VMA's, koos ze er daarom ook voor om Jesse aan het woord te laten. Way to go, Miley! 
Miley en Jesse sloten de VMA-avond af met een dinner for two bij de Amerikaanse fast food keten In-N-Out. 

Via Facebook plaatste Miley een oproep om geld te doneren. Voor iedere $5 die je doneert, maak je kans op een tripje naar Brazilië, waar je gaat chillen met Miley en als VIP naar haar concert mag. Cool! 

Bekijk hier de oproep:

Check ook Jesse's speech:

Get More: 2014 VMA, Artists.MTV, Music