Een avondje televisie it is.

Ben jij van plan om een avondje te gaan bankhangen.? Dan is het tijd om te zappen. Want uit al dit aanbod is het moeilijk kiezen, right?

3 Op Reis Backpack – 19:50 op NPO 3
Denk je dat je ver moet reizen om een beetje fatsoenlijk te backpacken? Echt niet! Jan Versteegh en Geraldine Kemper backpacken met achttien vloggers door Europa heen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL 4
Drama, drama en nog eens drama. Maar dat is stiekem natuurlijk ook wel een beetje de reden dat we kijken. Nina vraagt flirtadvies aan Sacha, maar brengt haar ongewild op een idee. Vincent wordt verrast en Lucas ontmoet het nieuwe creatieve brein van X-Selfie. 

Van Etter Tot Engel: Moeder & Dochter – 20:30 op RTL 5
Wordt jouw moeder af en toe crazy van je? Als je dit met haar kijkt, weet ze weer dat je eigenlijk een engeltje bent. En misschien ben je zelf ook weer wat blijer met je eigen moeder. Deze moeders en dochters hebben het namelijk niet makkelijk. Gelukkig gooien ze alles in de strijd om weer een goede band te krijgen.

Million Dollar Baby – 20:30 op RTL 9
Movietime! Frankie Dunn (Clint Eastwood) runt een boksschool in een kansarme buurt. Serveerster Maggie (Hilary Swank) wil graag boksen en heeft zelfs de ambitie om bokskampioen te worden. Maar daar ziet Frankie niet zo veel in…

Deja Vu – 20:30 op Net 5
Zin in een spannende film? Deja Vu vertelt het verhaal van agent Doug Carlin (Denzel Washington). Na een aanslag op een veerboot ontdekt hij een lijk in het water. De jonge vrouw blijkt niet te zijn doodgegaan door de aanslag op de veerboot, maar wat heeft ze er dan mee te maken?

The Good Shephard – 20:30 op RTL 8
Edward Wilson (Matt Damon) is geheim agent bij de CIA. Je ziet door zijn ogen allerlei gebeurtenissen de revue passeren: de Koude Oorlog, de Tweede Wereldoorlog en de Cuba-crisis. En heel netjes gaat het er bij de CIA niet aantoe.