In 5 stappen op naar een egale huid!

Laten we als eerste voorop stellen dat alleen jijzelf denkt dat jouw poriën huge zijn. Dat zijn ze niet! Blok die gedachte, dan bombarderen we dat meteen tot stap 1. Poriën zijn nodig – ze zorgen ervoor dat jouw huid kan ademen en afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen (sound gross, we know). Toch is er een manier om je porieën te verkleinen, volg het onderstaande stappenplan en je bent good-to-go.

 

Stap 2: Stomen voordat je jouw gezicht reinigt is een must! Verwarm een washand of handdoek en leg die een aantal minuten over je gezicht heen. Zo gaan jouw poriën openstaan en reinig je niet alleen de bovenste huidlaag.

 

Stap 3: Reinig dagelijks je huid en scrub 2 keer per week (lees hier met welk product je dat het beste kunt doen). Als poriën verstopt zitten, zijn ze veel beter zichtbaar en vallen ze meer op!

 

Stap 4: Als je toch een mee-eter ziet, blijf dan goed reinigen en gebruik daarbij een spot treatment, die is van bijna elk merk verkrijgbaar bij de drogist.

 

Stap 5: Houd die vingers uit je gezicht en vermijd de zon! Knijp niet, dat verpest je huid alleen maar. De zon maken je poriën groter. Dus niet te veel zonnen en smeer een hoge zonnefactor op.