Handjes in de lucht voor Bey bij Qmusic!

Who run the world? De Beyhive! Daarom heeft Qmusic DJ Wietze (yep, van Mattie & Wietze) jouw hulp nodig.

Voor het nieuwe KPN tv-programma Soundcheckers is hij door Tess en Saar uitgedaagd om het onmogelijke mogelijk te maken: regel een interview met Beyoncé. En dat terwijl Bey niet bepaald dol is op interviews… What to do? 

Easy! Met jouw hulp dan ;-). In een poging aandacht te krijgen van de superster, verzamelde Wietze 500 Nederlandse Beyoncé's voor een impressive dance-performance. Hoe lang duurt het voordat de real Beyoncé deze Hollandse Super Bowl-video ziet en – vooral – reageert?

Wietze vestigt zijn hoop op alle Beyoncélovers: 'Om mijn missie te volbrengen heb ik jullie hulp nodig. Het filmpje staat online, nu moet Beyoncé het nog zien. Dus Tweet haar de video, deel ‘m op Facebook en tag haar op Instagram. Beyoncé is de Queen of social media, dus laten we er voor zorgen dat ze niet om ons heen kan en dat interview er komt.' Let's do this!

Dus ladies, jullie weten wat jullie te doen staat. Tweet, post, share & check het awesome filmpje en get Queen Bey to Q! 

Pssst… Meer fun challenges?
In Soundcheckers geven Mattie & Wietze samen met presentatrices Tess Milne en Saar Koningsberger wekelijks hun humoristische en persoonlijke kijk achter de schermen van de muziekwereld. Soundcheckers is vanaf donderdag 31 maart te zien op KPN Presenteert, via Interactieve TV van KPN, iTV online en de app Play van KPN.