For real

Na al dat studeren op je vrije zondag verdien je echt wel een pauze. En met een pauze bedoelen we natuurlijk een mega food fest, woehoee! 😉 

Daarom hebben we nu dit amazing recept voor een M&M cookie dough dip voor je uitgezocht. Ja, echt. Check it out!

Wat heb je nodig:
– 260 gram bloem;
– een halve theelepel zout;
– 180 gram gesmolten ongezouten roomboter;
– 180 gram bruine suiker;
– 100 gram gewone suiker;
– 1 theelepel vanillesuiker;
– 240 ml verse slagroom;
– 1 zak M&M's;
– 80 gram pure chocolade;
– Koekjes, appels en whatever je lekker vindt om mee te dippen. 

Je hebt ook twee schaaltjes, een bord en een mixer nodig. Het is een hele lijst, maar dan heb je ook wel wat ;-).

Zo maak je de yummy dip:

1. Meng bloem en het zout in een klein schaaltje. 

2. Pak nu de mixer en een grotere schaal. Gooi de gesmolten boter, alle suikers en de vanille bij elkaar. Mix het totdat je een smooth mengsel hebt. 

3. Gooi nu ook het bloemmengsel van stap 1 erdoorheen. 

4. Is alles gemengd? Voeg dan de helft van de slagroom toe en mix de boel weer tot een egaal mengsel. 

5. Schep nu de rest van de slagroom bij het mengsel en roer het erdoorheen. 

6. Snij de pure chocolade tot chocolate chips en meng het met het beslag. De M&M's kun je eventueel ook in stukjes snijden, maar je kunt ze ook heel gebruiken. Hoeveel M&M's je erin doet, bepaal je zelf :-).

7. Blijf roeren totdat de chocolade verspreid is. 

8. Rol de cookie dough nu in een bal, en leg 'm op het bord waarop je 'm wilt serveren. Versier het deeg met wat M&M's, leg de snacks eromheen en tadaa! 

Simpel, toch? We love it!