Zondag is het moederdag, tijd om je moeder eens goed te verrassen! Nog geen cadeautje gescoord? No worries, hier wat leuke moederdagtips!

Eén voordeel: moeders vinden bijna alles leuk! Iets verkeerd kopen of doen, kan bijna niet. Dat je weer even aan ze denkt, vinden ze al hartstikke lief!

1. Oldschool: ontbijt op bed! Net als vroeger: croissantjes en broodjes bakken, eitje koken, glas jus d’orange.. Zorg dat je eerder wakker bent dan zij en serveer haar een luxe ontbijtje op bed!

2. Spulletjes voor in huis: kaarsjes, kopjes, leuke kandelaar. Alles wat het huis nóg gezelliger kan maken, vindt ze fantastisch!

3. Haar favoriete geurtje. Moeders denken altijd eerst aan ons en dan pas aan zichzelf. Koop haar favoriete geurtje om haar te verwennen!

4. Een homemade bon voor moeder-dochterdag! Leef je uit met papier, pennen, stift en ander knutselmateriaal en flans je eigen cadeaubon in elkaar. Een dagje thuisspa, een driegangen diner of samen naar de bios: tijd voor een moeder-dochterdag! Zo heb je zelf ook nog iets aan je cadeau. 😉

5. Eén grote of een aantal leuke kleine lijstjes met foto’s van jou en je moeder, van je broertjes en je zusjes, de leukste vakantiefoto’s.. De mooiste herinneringen in een lijstje, om nooit te vergeten!

Hoe ga jij jouw moeder verrassen? 🙂