Ready, set, watch

Me-time it is! En hoe besteed je die tijd nou beter dan opgerold onder een dekentje op de bank met een grote mok dampende thee en een veel te grote reep chocola. Helemaal voor jezelf.

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL 4
Het is, as always, drama in Meerdijk. Wiet bevindt zich niet in een gemakkelijke positie. Ze vraagt Lucas om hulp. Dit moet hij alleen wel geheimhouden. De gevoelens van Sjoerd voor Aysen zijn nog niet weg. En Thijs maakt gebruik van het schuldgevoel van Rikki. 

Hufterproof – 20:30 op NPO 3
Hoe hufterproof is Nederland? In het verborgen cameraprogramma zien we hoe een straatmuzikant wordt beroofd van zijn geld en hoe een hond in een supermarkt poept. Hoe reageren de omstanders?  

Hotter Than My Daughter – 20:30 op RTL 4
Alle ouders zijn weleens embarrassing, maar Rick schaamt zich zo erg voor zijn moeder dat hij haar heeft opgegeven voor Hotter Than My Daughter. Joan heeft moeite met moeder Trudy die alleen maar glittertjes draagt. Gaat het Gordon en zijn team lukken de moeders een succesvolle make-over te geven?

Monster-In-Law – 20:30 op Net 5
Charlotte (Jennifer Lopez) heeft geen succes in de liefde. Totdat ze Kevin (Michael Vartan) ontmoet. Ze zijn een match made in heaven. Helaas is haar kersverse schoonmoeder (Jane Fonda) niet zo perfect als haar liefje.