Check alle tv-tips!

Geen zin om de kou in te gaan vanavond? Hoeft ook helemaal niet ;-). Er is namelijk weer genoeg leuks op tv!

Dus kruip onder een dekentje, zorg voor lekkere snacks en enjoy

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
In de eerste aflevering van vanavond gaat Leonard stiekem terug naar huis om Penny te zien. Sheldon weet van niks en wordt boos. In de aflevering daarna organiseert Raj een speurtocht om de wetenschappelijke kennis van de groep te testen. Dit haalt het beste én het slechtste in iedereen naar boven.

Expeditie Robinson – 20:35 uur op RTL5
Er zijn nog zeven kandidaten over op het eiland en zij krijgen te maken met een modderige opdracht. Deze week staat er extra veel op het spel, want de winnaar krijgt niet alleen immuniteit, maar ook nog eens een brief van het thuisfront.

FILMTIP
The Proposal – 20:30 uur op NET5
De Canadese zakenvrouw Margaret (Sandra Bullock) woont al jaren in Amerika, maar ineens dreigt zij het land uitgezet te worden. Ze krijgt haar assistent Andrew (Ryan Reynolds) zover om zich met haar te verloven, zodat ze in Amerika kan blijven. Andrew heeft alleen wel een paar voorwaarden…

Harry Potter and the Half-Blood Prince – 20:30 uur op Veronica
Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun zesde jaar op Zweinstein. Dan vindt Harry een geheimzinnig volgeklad toverdrankenboek dat ooit van een onbekende Halfbloed Prins is geweest. Wat moet hij doen met de creepy spreuken die in het boek staan? Ondertussen heeft hij ook problemen met zijn social life. Perkamentus vertelt Harry steeds meer over het duistere verleden van Voldemort. Al deze verhalen leiden tot een grote gebeurtenis.


 

Two Weeks Notice – 22:40 uur op NET5
Lucy Kelson (Sandra Bullock) is advocate bij George Wade (Hugh Grant). Hij ziet haar alleen meer als een persoonlijke verzorgster dan als zijn jurist. Lucy is het helemaal zat dat ze altijd maar met hem bezig moet zijn en ze neemt ontslag. Hierdoor wordt George geconfronteerd met wie hij nu eigenlijk echt is.