Check hier de tv-tips

Geen zin om met dit slechte weer de deur uit te gaan? It's ok, want er zijn vanavond weer genoeg leuke dingen op tv… 

Fun movies met Mila Kunis en Ashton Kutcher, Coco Chanels levensverhaal & nog veel meer. Alleen de popcorn moet je nog even in huis halen ;-). 

Enjoy! 

 

Catfish: The TV Show – 19:40 uur op Nederland 3
Mike werd online verliefd op Caroline, maar ze hebben elkaar nog nooit ontmoet. Zij vermijdt hem iedere keer, maar laat wel briefjes achter in zijn auto. Mike wordt achterdochtig, maar dan vertelt Caroline dat ze kanker heeft. Kan hij haar wel vertrouwen?
 

Love Is In The Air – 20:30 uur op RTL4
Vandaag is Love Is In The Air in Japan, om José en Marco met elkaar te herenigen. Frans wilt dolgraag zijn zoon weer zien, die negen jaar geleden naar Japan is verhuisd. Hij woont daar nu met zijn kinderen, en opa Frans heeft hen nog nooit ontmoet. Daar gaat Robert verandering in brengen.

The Next Great Baker – 21:00 uur op TLC
Deze week krijgen de teams de opdracht om een levensgrote taart in de vorm van TLC's Long Island Medium Theresa Caputo te maken. Gaat dit ze wel lukken?

FILMTIP
No Strings Attached – 20:30 uur op RTL5

Emma (Natalie Portman) is een drukke arts. Na een avondje feesten met haar beste vriend Adam (Ashton Kutcher), belanden ze bij elkaar in bed. Ze besluiten een seksuele relatie zonder verplichtingen te beginnen. Maar of dat nu wel zo’n goed idee is…

Coco Chanel – 20:30 uur op RTL8
In deze film zie je het levensverhaal van the one and only Coco Chanel. Ze groeide op in een weeshuis, maar ze wist zich op te werken tot één van de meest invloedrijke personen uit de mode-industrie.

Friends With Benefits – 22:40 uur op RTL5
Jamie en Dylan zijn allebei succesvol in het leven, maar niet in de liefde. Nadat ze allebei een dramatische relatie achter de rug hebben, besluiten ze friends with benefits te worden. Wanneer één van de twee gevoelens krijgt, besluiten ze ermee te stoppen, maar zo simpel ligt het niet.