Ga je voor fun, romantiek of spanning?

Avondje bankhangen op de planning staan? Dan kun je vast wel wat tv-tips gebruiken.

CG! zocht de leukste programma's en films van vanavond voor je uit. Alleen de popcorn moet je nog even zelf regelen ;-).

Enjoy!

MTV World Stage – 19:20 uur op MTV
In dit programma check je exclusieve concerten van de grootste artiesten. Alle optredens zijn live opgenomen vanaf grote festivals en bijzondere concertlocaties. Welke artiest treedt vanavond op?

Ridiculousness – 20:10 uur op MTV
De grappigste, stomste en grootste #FAIL-acties komen in dit programma voorbij. Hilarisch!

Sexy Beasts – 21:30 uur op TLC
In deze datingshow gaat een deelnemer op date met drie verschillende kandidaten. De catch is alleen dat ze allemaal een monsterlijk masker op hebben. Hierdoor kunnen de deelnemers elkaar niet meer op uiterlijk beoordelen. 

FILMTIP
Harry Potter and the Goblet of Fire – 20:30 uur op SBS6
Harry gaat samen met Ron en Hermelien naar het WK Zwerkbal. Het feest gaat alleen niet door, want de Dooddoeners van Voldemort hebben het veld overgenomen. Dit keer zijn er geen gewonden, maar de kans dat Voldemort terugkeert wordt steeds groter. 

Unstoppable – 20:30 uur op RTL5
Spannende movie met Denzel Washinton en Chris Pine. Een op hol geslagen goederentrein met gevaarlijke stoffen raast op Pennsylvania af. Het spoorwegbedrijf probeert de trein te stoppen, maar niets lukt. Will (Chris Pine) en Frank (Denzel Washington) besluiten de trein na te jagen. 

Superman Returns – 20:30 uur op SBS9
Een klassieker! Leuk om met je vader, broertje of boyfriend te kijken 😉

Moulin Rouge – 22:00 uur op NPO3
Oh la la! Deze romantische movie met Nicole Kidman en Ewan McGregor mag je niet missen. Het is 1899 als de jonge schrijver Christian afreist naar Parijs. Hij wordt vrienden met artiesten die een show proberen te verkopen aan de Moulin Rouge. De graaf die dit mogelijk moet maken, eist dat hij alle aandacht krijgt van Satine, de ster van de Moulin Rouge. Zij krijgt alleen een relatie met Christian.