Kijk je gezellig met ons mee?

Is je agenda dit weekend overvol? Chill vanavond dan nog even lekker op de bank.

Enne, je hoeft je ook niet te vervelen. Er zijn namelijk genoeg leuke programma's en movies op tv! 
 

World Stage – 19:15 uur op MTV
In dit programma check je exclusieve concerten van de grootste artiesten. Alle optredens zijn live opgenomen vanaf grote festivals en bijzondere concertlocaties. Welke artiest treedt vanavond op?

Ridiculousness – 20:05 uur op MTV
Dacht je dat jij de grootste epic fail op je naam had staan? Think again, want de gasten in Ridiculousness slaan écht alles. 

Ushi and the Family – 21:55 uur op RTL4
Wendy van Dijk gaat weer undercover als Ushi, en interviewt de comedy queen Ruby Wax. Funny!

FILMTIP
This Means War – 20:30 uur op RTL5
Fun komedie met Reese Witherspoon, Chris Pine en Tom Hardy. Tuck en Frank zijn collega's bij de CIA én best friends. Maar dit verandert als ze erachter komen dat ze met dezelfde vrouw aan het daten zijn. Ze gooien alles in de strijd om haar te veroveren. 

Johnny English Reborn – 20:30 uur op SBS6
Johnny English (Rowan Atkinson) is back! Hij moet opnieuw in actie komen voor de Britse geheime dienst. Hij heeft inmiddels keihard getraind in Azië. Maar als de Chinese president in levengevaar is, moet hij tegen de grootste criminelen van de wereld vechten. Zou het dit keer goed gaan? 

Bachelorette – 21:05 uur op NPO3
Komedie met funny girls Rebel Wilson, Kirsten Dunst, Isla Fisher en hottie James Marsden. Alle issues tussen vier vriendinnen van de middelbare school komen weer bovendrijven. De minst populaire girl van de groep gaat trouwen, en vraagt de andere meiden om bruidsmeisje te zijn. 

Magic Mike – 22:30 uur op RTL5
Voor deze movie heb je geen uitleg meer nodig, toch? Kijken! 😉