De lente is nu meteorologisch, astrologisch en gevoelsmatig gezien écht begonnen…hallelujah! Het ideale moment dus om, naast het aansteken van de barbecue, een bijpassende film te kijken.

Geef toe: wat is er nou heerlijker dan met een versgeperste smoothie je dagje op het terras af te sluiten met een zonnige film die zorgt voor een instant smile?

Monte Carlo
Selana Gomez heeft in de film groot gelijk als ze, na een mix up met een rijke erfgename, de chaos van Parijs verruild voor het bruisende Monte Carlo. Maar ja… we weten allemaal wat een beetje zon en de relaxe sferen met ons doen: lentekriebels!

Mamma Mia!
Opgenomen op het Griekse eiland Skiathos, belooft deze film je niet alleen maar prachtige shots van een helderblauwe zee, maar ook véél leuke jongens in zwemshorts. Dat ze daarnaast zo nu en dan ook nog zingen en een dansje doen op hun flippers, maakt je dan ook helemaal happy.

The Sisterhood of the Travelling Pants
Vier vriendinnen, één jeans. Als jij en je vriendinnen zo’n jeans kunnen vinden dan lijkt mij dat een wonder, maar hé… het idee is leuk! Stuk voor stuk nemen de meiden je mee op hun zomerse avonturen. Als je daar geen lentekriebels van krijgt!

Van welke film krijg jij lentekriebels?

Liefs,
Femke
www.youniqueblog.blogspot.com

Foto: weheartit.com