De collectie van Cara

Cara Delevingne + Mulberry is een match made in heaven. Vorig jaar kreeg de It girl al de hoofdrol in de nieuwe Fall/Winter campagne van het merk, en kort daarna kreeg zij zelfs de eer om een eigen rugzak te ontwerpen, The Cara Bag.  

The Cara Bag ligt sinds september in de winkels, en vliegt volgens Mulberry over de toonbank. Daarom werd miss Delevingne nu gevraagd om ook nog eens een accessoire-collectie te ontwerpen. Go Cara!

Over haar collectie zegt ze: 'The Cara Bag moest elegant zijn, maar mijn collectie wilde ik juist weer praktisch maken. Items voor als je op reis gaat, bijvoorbeeld. Daarom heb ik make-up tasjes, paspoorthoesjes en telefoonhoesjes ontworpen. Mijn ontwerpen passen goed bij Mulberry, maar ik heb er wel mijn eigen touch aan gegeven. Kijk maar naar de gouden leeuwtjes op de items.'

De gouden leeuw is natuurlijk geïnspireerd op de tattoo op Cara's vinger. Cool! De items kosten tussen de €100 en €300 euro en zijn hier te koop. 

FUN FACT: Op de site van Mulberry kun je testen welke Cara bag het beste bij jou past en je kunt je match dan ook meteen shoppen. Oké, misschien niet meteen, aangezien de tassen minimaal €1000 euro kosten, maar het idee is leuk ;-).