Exclusief nieuws!

Oplettende Cosmogirls hebben het al voorbij zien komen op Instagram: CG!'s Ivana zat eind vorige maand in Los Angeles voor een exclusief interview met… Emma Roberts & Dave Franco, uit de nieuwe film Nerve! (pssst… Check @Cosmogirl_NL & @IvanaNY voor de toffe pics).

Op de juicy answers en inside info over Nerve moeten we nog eventjes wachten, maar vandaag hebben we wel al een exclusief nieuwtje voor je. De officiële poster is namelijk uit! En wat is-ie badass…. Kan ook niet anders met zo'n awesome film natuurlijk ;-). Even gemist waar de film over gaat? 

In Nerve volg je Vee (Emma Roberts), een ijverige studente die klaar is met haar brave imago. Onder druk van haar beste vrienden besluit ze één keer mee te doen aan het populaire online truth-or-dare-spel Nerve. Het begint onschuldig, maar hier komt verandering in als ze gekoppeld wordt aan een mysterieuze jongen (Dave Franco).

Al snel blijkt Nerve niet een fun spelletje, maar een never ending adrenaline-challenge te zijn, die haar toekomst – en leven – op het spel zet. OMG

CG!'s Ivana heeft de film al gezien, en zij kan je vertellen: hij is op-het-puntje-van-je-stoel-zitten-met-een-hartslag-van-tweehonderd-AMAZING ;-).

De interviews met Emma & Dave vind je terug in ons septembernummer. In Nederland draait Nerve vanaf 22 september in de bios. Wordt een spannend maandje dus ;-). 

Kijk hier alvast de trailer: