Coming soon!

Nou, we hebben weer wat om naar uit te kijken. De drie films hieronder komen binnenkort uit in de bioscoop, enne… They're looking good!

Benieuwd? Check de trailers hieronder.

 

 

 

 

 

 

Horrible Bosses 2
Nick, Dale en Kurt zijn het zat om gecommandeerd te worden. Ze besluiten daarom voor zichzelf te beginnen, maar ze raken hun nieuwe bedrijf al snel kwijt aan een slechte investeerder. Ze komen op het idee om de zoon van de investeerder te ontvoeren, om zo hun bedrijf weer terug te krijgen. 

Gooische Vrouwen 2
They're back! Alleen op een iets andere manier dan je gewend bent… Claire komt namelijk onherkenbaar terug uit Burkina Faso, Cheryl is voor de zoveelste keer bedrogen door Martin en Anouk heeft ook weinig geluk in de liefde. Bij Roelien daarentegen loopt het op rolletjes, en zij gaat trouwen met Evert. Maar een bizar ongeluk brengt de ladies naar Oostenrijk.

Gooische Vrouwen 2 draait vanaf 4 december in de bioscoop. 

Laggies (Say When)
De 28-jarige Megan (Keira Knightley) zit middenin een quarter-life crisis. Ze heeft geen werk, geen zin om na te denken over een toekomst, en niemand begrijpt haar. Maar dan doet haar high school sweetheart een huwelijksaanzoek. Ze raakt volledig in paniek en slaat op de vlucht. Ze wordt bevriend met de 16-jarige Annika, die Megan doet inzien dat ze wel volwassen moet worden. 

Laggies wordt in Engeland onder de naam Say When uitgebracht. Jammer genoeg is het nog niet bekend of de film ook in Nederland uitkomt, maar we wilden je deze fun movie gewoon echt niet ontnemen ;-).