Wat een onschuldige video op YouTube niet allemaal kan doen…

Heb jij al van de Cimorelli band gehoord? Het zestal zusjes is razend populair op YouTube. Daarnaast zijn er nog veel meer bands die hun zelfgemaakte video’s online zetten. Nog twee tips: VanJess en Karmin.

Cimorelli

Vrolijk en kleurrijk zijn de zingende zusjes Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren en Dani. Sinds 2007 vormen zij de band Cimorelli. Als bandnaam gebruiken de zussen hun achternaam. Alsof zes zussen niet genoeg plezier in huis brengen, hebben ze ook nog vijf broers. Na hun hits op YouTube, hebben ze inmiddels een echte clip gemaakt.

Check hier een van de YouTube video’s van Cimorelli.

Cimorelli heeft inmiddels zelfs een officiële clip opgenomen:

VanJess

Ivanna en haar jongere zusje Jessica zijn twee getalenteerde Amerikaanse zangeressen. De namen Ivanna en Jessica vormen samen de mix VanJess. De zussen zijn bekend geworden door hun covers Baby van Justin Bieber en Lady’s Gaga’s Bad Romance. 29 miljoen video views later, produceren ze hun eigen muziek, vooral R&B met een vleugje van pop en rock.

Check hier een van de populaire video’s van VanJess:

Karmin

Amy Heidemann en Nick Noonan zetten in 2011 een onschuldige cover van Chris Brown ‘Look at me now’. De clip belandde overal op internet en sindsdien hebben de twee zangers miljoenen volgers. Karmin is zelfs zo succesvol dat ze met zangers als Claude Kelly hebben gewerkt. De naam Karmin komt voort uit car-men, dit betekend ‘liedje’ in het Latijns.

Check hier een originele video van Karmin ‘Brokenhearted’:

Welke vind jij het leukst?

Bron tekst: Cimorellimusic.com, Reverbnation.com en Karminmusic.com
Bron beeld: Girlsscene
Bron video: YouTube