Laten we maar meteen beginnen met een nieuwtje: er komt waarschijnlijk geen iPhone 7S. Apple skipt gelijk naar de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de mysterious iPhone X! 

Waarschijnlijk denk je nu: iPhone X?! Dat is precies wat wij ook denken. Maar gelukkig heeft Apple wat informatie geleaked en hebben wij dat voor jou verzameld ;-).

  • De nieuwe iPhone krijgt een flitser met verschillende presets. Daarmee kun je foto’s maken in elke situatie like a real pro.

 

  • Naast de fancy flitser is hij ook gewapend met een camera die in hogere kwaliteit kan opnemen dan elke iPhone die ‘m voorging. Yay for hella good selfies! Daarbij wordt ook nog eens de slow-mo feature verbeterd, dus dan kun je je beste vriendin weer belachelijk maken met slow-mo’s, maar dan in betere kwaliteit.

 

  • Wat ook best een verassing is, is dat de home-knop non-existent is op de iPhone X. Je kunt de iPhone unlocken door vanaf de onderkant van je scherm naar boven te swipen, dus no worries, je zal nog steeds in je telefoon kunnen.

 

  • Last, but not least: geanimeerde Emoji’s! In plaats van raden wat de ander nou bedoelt met de aap-met-handen-voor-zijn-ogen Emoji, zal de geanimeerde versie bewegen, waardoor het way easier is om de emotie te lezen.

 

Beeld: 9to5mac

Lees ook: How to: planeten spotten