Doe mee en maak kans op supercoole prijzen!

Van 29 juli t/m 15 september heeft HEMA verschillende nail-art producten in het assortiment: speciale striping lakjes, een handige dottingtool, nagelkaviaar en meer! Deze artikelen kosten tussen de €1,75 en €4,50. Koopje toch?

Ben jij een echte nail-art addict? Doe dan mee met HEMA's nail-art wedstrijd via facebook.com/hema en show je coolste nagellakcreatie! Je maakt hiermee kans op één van de verrassingspakketten of een cadeaukaart.
 
Hoe werkt het?
Gebruik de nieuwste lakjes en nail-art producten van HEMA en maak hiermee een supercreatieve naildo! Maak er een foto van en upload deze op facebook.com/hema. De mooiste creaties maken elke week kans op een verrassingspakket door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Aan het eind van de actieperiode zal er door de jury van HEMA een winnaar gekozen worden uit de top tien van mooiste nail-arts. Deze deelnemer wint een cadeaukaart t.w.v. €50 én tien verschillende kleuren nagellak. WAUW!
 
Check hier de nieuwste artikelen uit HEMA's nail-art assortiment:
Where are you waiting for?! Ren naar de dichtstbijzijnde HEMA, haal wat vrolijke lakjes en handige nail-art tools in huis en doe mee!