Trots op onze Nederlandse modeblogster Sabrina!

Sabrina Meijer van afterDRK heeft haar eigen kledinglijn gelanceerd in samenwerking met Nelly.com. 

De collectie bevat 9 stukken waarvan sommigen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Zo heeft zij bijvoorbeeld dé perfecte donkergrijze skinny jeans ontworpen en een edgy zipper skirt in zilver in blauw! Haar persoonlijke favoriet is het witte broekpak dat zij zelf op de foto draagt.

“Het is erg speciaal om een jaar lang aan iets te werken en het langzaam te zien veranderen van een idee in het uiteindelijke resultaat. Toen ik mijn blog begon, kon ik er alleen maar van dromen om ooit de mogelijkheid te hebben om rond te lopen in mijn eigen blazer, of mijn eigen shirt. Het hele proces van het maken van de collectie en alles wat ermee te maken heeft, was een compleet nieuwe wereld voor me, maar ik kreeg de juiste begeleiding en ik heb er veel van geleerd. Alles is echt 'afterDRK': simpel, bijna minimalistisch van vorm, spiced up met details zoals een streep en ritsen in een opwindende kleur. Ik ben enorm happy met het eindresultaat en stiekem ook een beetje trots op mezelf”, vertelt Sabrina.

Bij Nelly zijn ze ook erg blij met de samenwerking met Sabrina. Ze vinden dat zij een coole, persoonlijke stijl heeft met een Scandinavische twist. Dit is bovendien de allereerste collectie die Nelly lanceert in samenwerking met een Nederlandse modeblogster (thumbs up for Sabrina!).

Bekijk hieronder het lookbook van de afterDRK collectie!

De collectie is nu online te koop. Ga dus snel naar Nelly.com en shop deze coole items!

Welk kledingstuk van deze collectie wil jij dolgraag aan je zomergarderobe toevoegen? Let us know! Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier.