Dit moet je zien vanavond

Geen plannen vanavond? No worries, want met CG!'s tv-tips hoef jij je echt niet te vervelen. 

Hierrr met die afstandsbediening! 😉
 

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Zoe komt erachter dat Joel de broers van Tansy heeft ingehuurd om hun huis te renoveren. Deze broers staan niet bekend als super betrouwbaar. Dit keer lijken ze hun afspraken ook weer niet na te komen.

Beauty & The Geek Australia – 20:50 uur op TLC
Het blijft leuk; elf nerds en elf beauty’s moeten hun krachten bundelen om zoveel mogelijk opdrachten te winnen. Deze week moeten de beauty’s aan de bak als invalleerkracht op een lokale school. Wie gaat dit het beste af?

Jane The Virgin – 21:25 uur op NET5
Het feit dat Jane zwanger is, zorgt voor ruzie met haar moeder. Daarom trekt Jane in bij haar lover Michael, maar of dat nu wel zo’n goede beslissing is…

FILMTIP
Titanic – 20:30 uur op RTL8
Jaaa, daar is-ie weer… De klassieker waar we geen genoeg van kunnen krijgen. In Titanic wordt de 17-jarige Rose (Kate Winslet) door haar familie gedwongen om met de succesvolle Cal Hockley te trouwen. Als ze met z'n allen aan boord van het superdeluxe schip Titanic zijn, wordt ze gered door Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), een derde klasse-passagier. Ondanks hun verschillende afkomst worden ze vrienden. De vonk slaat al snel over, maar hier is niet iedereen het mee eens. 


 

She’s Out Of My League – 20:30 uur op SBS9
De nerdy Kirk (Jay Baruchel) heeft een uitzichtloos baantje als veiligheidsagent op het vliegveld. Tegen alle verwachtingen in valt de mooie Molly (Alice Eve) voor hem. Kirk weet niet wat hem overkomt. Maar al snel komt hij erachter dat hij niet de enige is die wel een relatie met Molly wil.