Frankee is hot en single en CG!’s nieuwe blogger! Net als jullie houdt hij van hotte boys en daar schrijft hij maar wat graag over, evenals over zijn (beroemde) vriendinnen, shoppen, fashion en uitgaan!

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Althans dat wordt gezegd. Ik denk dat ik ergens van een ster daar tussenin kom. Vroeger speelde ik zowel met Action Men als met Barbie en liet ik mijn X-men op My Little Pony rijden. Ik ben van jongs af aan altijd meer bevriend geweest met meisjes dan met jongens en daar is eigenlijk nooit verandering in gekomen.

Mijn vriendinnen vertellen me altijd de laatste roddels en ik hoor hun verhalen over jongens, fashion en drama dates aan. Of ik dat erg vind? Integendeel, ik ben misschien wel degene die er als eerste over begint!


Met mijn vriendinnen Yolanthe, Lauretta, Fitrah en Jennifer.

Ik ben omringd door sterke vrouwen. Meiden die weten wat ze willen en er voor de volle honderd procent voor gaan. Ze inspireren mij, ze motiveren mij en ze steunen mij in alles. Van mijn loser ex-vriendjes tot aan mijn carrièremoves, ze zijn er altijd om me te supporten. Ze zijn al tien jaar een groot deel van mijn leven en ik weet vrij zeker dat we samen oud gaan worden.

Alleen is er één probleempje: m’n vriendinnen vergeten wel eens dat ik, ondanks mijn diepe band met hen, toch een jongen blijf. Ik kan ze advies geven over kleding en make-up maar als ze doodserieus aan mij vragen wanneer ik ongesteld moet worden, of als ze vragen of ik een pincet in mijn tas heb, wil ik ze wakker schudden. Ook kijken ze wel eens vreemd op als ik mezelf scheer. “Ik vind het zo raar dat een van mijn vriendinnen zich moet scheren”, hoor ik dan achter me zeggen.

Achteraf kan ik er alleen maar om lachen, want zodra ik op de bank plof met een bak popcorn op schoot, begint mijn ‘inner-girl’ weer te ratelen. Alle laatste gossips komt ter sprake. Van de outfits van celebs die we leuk vinden tot de hotte jongens die we hebben leren kennen. En dat gaat zo door tot in de laatste uurtjes, totdat we met zijn allen in een bed in slaap zijn gevallen. Om vervolgens als we wakker worden weer verder te gaan.

Doordat ik zo makkelijk om kan gaan met meiden, vind ik het altijd leuk dat ik als enige jongen word uitgenodigd op een babyshower, verlovingsfeest of girls night. Niemand die dat raar vindt, ze zouden het zelfs vreemd vinden als ik niet aanwezig zou zijn, want ik ben nu eenmaal one of the girls.

Dus bij deze lieve Cosmogirls: ik ben Frankee en ook al ben ik een man, ik sta aan jullie kant! Ik zing en ben bezig met het opnemen van mijn eerste EP, ik schrijf, Ik hou van fashion én van mooie jongens. Mijn liefdesleven is kansloos, ik shop tot ik in de min sta, mijn beste vriendinnen zijn BN’ers, Amsterdam is mijn stad, ik ga feestjes af en hou van gossip. Ik ben jullie nieuwe blogger en gay best friend voor iedereen die er nog een nodig heeft.

XO Frankee

Volg Frankee ook op Twitter: http://twitter.com/FrankEElicious

Profielfoto: Nathalie Hennis